zaterdag 10 maart 2012

#69/365 Badkamer driehoeksplank 2 + 3

En nog een vertraagde klus. Die van gisteren namelijk: Nog een plank in de badkamer. Ik leg meteen het parfum, deo en cremepotje van dochter 2 op haar kamer. Mijn elektrische tandenborstel komt naar beneden. Veel handiger om daar de tanden te poetsen. Het afgerukte poppenarmpje hoort bij een zeemeermin, die bij het badspeelgoed ligt. Die heb ik gelijk maar gerepareerd. De tandpoetsbeker en het zuignaphangsysteem hang ik gelijk weer op waar het hoort: boven de wasbak. En als ie er weer afvalt, dan moet ik maar eens kijken hoe ik dat oplos. Ja, en de haarspelden, clips en schuifjes... dat zijn allemaal dingen die er beneden in het haar gaan, en boven weer uit. Blijven terugbrengen dus ☺
En wat ligt er in de mand? Naast "monthly hygiene" spullen ook nog een flesje make-up verwijderaar. Die kan in het kastje bij de "gentle-eye-make-up-remover" en een paar mini-flesjes voor op reis. Die komen in de tower of beauty bij de andere mini-flesjes. En opeens was het niet meer zoveel.


De haarspulletjes gaan naar beneden. En de eierwekker - onze douchetimer - is helaas overleden. Niks aan te doen. Batterij eruitprutsen en dan mag ie weg.

Tadaaa. Dit is het geworden. En  Eggbert is vanuit de keuken naar de badkamer verhuist om dienst te doen als nieuwe douchetimer. Ik hoop dat wij deze horen - in ieder geval geen trouble met batterijen met deze ☺
De afdeling "monthly hygiene" ook nog een keer doorgekeken. Een deel verhuisde naar de Tower of Beauty. De rest een beetje uit het zicht in het mandje gedaan. Ik kwam ook weer een deo tegen. Nu staan er dus 6 deos klaar voor het vergelijkend warenonderzoek. Hahaha. En klaaaar.

Dit is het plankje wat hieronder is: Handdoeken!
Ben nog steeds erg blij met dit 3-hoekige kastje. Toen wij onze badkamer net nieuw hadden, liepen we er toevallig tegenaan. Bij de Lidl nota bene! Ik zat wel even raar te kijken toen ik er handoeken in wilde leggen. Dat zag er niet uit. Tot ik een manier had bedacht hoe ik onze handoeken heel makkelijk in driehoekjes kon vouwen. Ondertussen doen wij dat heel automatisch. Onze kraamhulp moest er trouwens erg over lachen, dat wij onze handdoeken in driehoeken vouwen. Maar ja, als kraamhulp kom je natuurlijk ook van alles tegen. Zij vertelde dat zij weleens bij huishoudens kwam, waar ze alles dubbel hadden: twee magnetrons, twee afwasmachines, twee wasmachines, twee drogers... Dat had ik nou weer nog niet gehoord. Natuurlijk was mijn eerste gedachte, dat het dan vast om een heel groot gezin ging. Neen, dat was het niet, gewoon twee kids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!