woensdag 21 maart 2012

#80/365 Stoel in de slaapkamer

De stoelen, die ik na dag #65/365 in de slaapkamer heb gezet om er kleren op neer te leggen staan er inderdaad leuk. Alleen werd "mijn" stoel al snel een verzamelplek voor spullen die ergens anders horen, of waar iets mee is. Zucht, steeds weer die "magnetische" plekken.


Knutselspullen, paasversiering, slaapsokken, theedoeken, handoeken, een kapotte kinderklok, kaarsen, een lege batterij, kerstversiering (!) ...
 Ik leg alles terug op hun eigen plek. Behalve de paaseieren, die kunnen wij al gebruiken.

toen alles verdeeld was bleef dit over: Het emmertje met paaseieren mag gelijk mee naar beneden. De batterij mag in de oplader. De kaarsen en  kerstkaartenknijpers gaan (nu écht) naar zolder. 
aaah, stoel leeg!
Maar hoe kwam het dat ik de stoel niet voor mijn kleren gebruikte? Omdat er nog een stoel staat. Zie onder.

hoek van de slaapkamer
En daar legde ik dus nog steeds mijn kleren neer. Met die stoel vond ik het eigenlijk al te vol. En lastig stofzuigen. Over magneten gesproken: Als er ergens in huis een magnetische plek is voor stof, dan is het die hoek wel!

De stoel is nu verhuisd naar de schuur. Het is verder een beste stoel, hoor. Die ook altijd lekker zat.... voordat de zitting doormidden brak. Eens kijken of de patriarch nog een beetje houtlijm heeft...

2 opmerkingen:

Hey, wat leuk! Een reactie!!