woensdag 7 maart 2012

#67/365 ziek en klein klusje

Vandaag de hele dag misselijk en met buikkrampen op de bank gehangen. Het enige productieve wat erin zat, was bellen met andere ouders om het halen en brengen te regelen.
Maar uiteindelijk nog een klein plankje in de badkamer opgeruimd. De turby towels weer opgerold, en een paar flesjes die ik niet zo vaak gebruik verplaatst naar de tower of beauty.

dit was het...


en zo is het nu
Weinig moeite, veel plezier.

Oh ja, en ik heb nog een van de weinige boeken, (die overbleven na mijn strenge selectie!) verkocht via bol.com. Ook nog voor een leuke prijs. Dus het boek ingepakt, de pakbon geprint - maar de DHL-bon hoef ik niet. Wel keek ik nog even hoe het verder is gegaan met het boek dat ik laatst (wel via DHL) had verstuurd. Tot mijn schrik was dat boek volle 6 dagen onderweg! Nee, dat doen wij dus echt niet meer.

1 opmerking:

  1. Inderdaad weinig moeite, maar het resultaat mag er wezen!

    Ik hoop dat je inmiddels al weer wat bent opgeknapt!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!