dinsdag 6 maart 2012

#66/365 Karaffen

Vandaag is het kristallvak aan de beurt. Wij vonden het een leuke onderbreking in een kast vol boeken en ordners. Even kort overlegt met de Patriarch of wij dat nog steeds vinden. En ja, de afdeling "karaffen" mag blijven. Maar dan zonder de andere dingen die er in de loop der jaren tussengeslopen zijn.

zo zag het eruit, gezien vanaf beneden. Inclusief spinnenweefsel...
en van dichterbij zie je ook het stof... (kuch)

geen commentaar... (kuch)
Zo, de plank is weer schoon, en alle flessen en dopjes hebben een verfrissend bad genomen. De koffiepot is dan niet uit glas, maar hij mocht wel terug. Ik wil hem eigenlijk binnenkort een keertje gebruiken. Lekker ouderwets doen!
Als ik zo kijk, dan stoort de koffiekan wel een beetje. Hm, misschien mag die op de koelkast (als ik zover ben, dat ik die heb gedaan...).
En dit mag allemaal ergens anders heen: 

 • Een kaarsenhouder (uit een kerstpakket) met knikkers erin,  die in europa's langste knikkerbaan hebben gelopen!
 • Nog een kaarsenhouder (uit een kerstpakket) met een sprong, en die gooi ik gelijk weg. 
 • een inktflesje - vindt ik nog wel decoratief. Dat zet ik voor de Harry Potter boeken
 • En het flesje drakentranen mag ook blijven. Past ook wel bij de Harry Potter boeken
 • een CD speler (ik wist helemaal niet dat wij die hadden, en trouwens ook niet wat het was) dus dat mag de Patriarch zeggen, wat we ermee gaan doen
 • en dan nog een glas met rare munten, die wij in de collectebussen tegenkwamen. Daar heb ik nog plannen mee, dus die komen in de collecteordner, en het glas, daar doe ik de "knikkers-met-een-verhaal" in, en die zet ik ook decoratief neer.
 • het metaaldraad-ding is een hele mooie teelicht-houder. Eens kijken of wij die eindelijk ergens op kunnen hangen
 • nog een kaarsenhouder, echt een hele mooie. Die mag in de kaarsenhouderbak 

4 opmerkingen:

 1. Nu nog leuke drankjes maken voor in de karaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat grappig, ik dacht toen ik je opgeruimde plank zag, "wat jammer van die koffiepot", en toen schreef je het zelf ook al. 'k Probeer echt allemaal dezelfde materialen bij elkaar te zetten/ of kleuren/ enz, dat oogt zo lekker rustig. Super gedaan weer hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker alles weer schoon en rijk met de dingen die je weer tegenkwam. Mooi hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk al dat glas bij elkaar... en weer lekker opgefrist en schoon. Leuk zo'n plank tussen de boeken.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!