maandag 5 maart 2012

#65/365 Boeken

Boeken, boeken, boeken. We hebben veel gesorteerd, en met name verplaatst. Er zijn wat boeken van zolder naar beneden gekomen. Boeken van de woonkamer naar de slaapkamer verplaatst. Een paar meter boeken zijn van de ene boekenkast in de slaapkamer naar de andere boekenkast in de slaapkamer verhuist. En een hele tas vol boeken gaat naar het goede doel. Echt zichtbare gaten zijn niet gevallen. Een buitenstaander zou het niet zien, maar... twee planken met dubbele rijen boeken hebben we teruggebracht naar enkele rijen boeken ☺


En er gaat toch ook het een en ander weg: Een hele tas vol zelfs. Maar: Bijna allemaal van de Patriarch. Er zitten misschien twee boeken van mij bij. De meeste boeken die ik nog bij bol.com had staan heb ik er weer vanaf gehaald. Ik heb er nu alleen nog een paar staan, die wel een leuk bedrag op kunnen brengen, die door de brievenbus passen en die niet al 80 x worden aangeboden.Deze boeken gaan allemaal naar een goed doel. 


... op de bovenste plank en de onderste plank stonden de boeken in twee rijen. Nu dus niet meer ☺

Deze kast is nu dus ook goed gevuld, en dochtertje 1 stond erop om alles op kleur te sorteren.
En de kinderen hebben de rolschaatsen en inline skates allemaal gepast. 


Deze passen niet meer...
... en deze ook niet.
Maar hier kan ik misschien nog iemand blij mee maken...

4 opmerkingen:

 1. Oh, je hebt weer een mooie klus geklaard zo te zien! Ik heb een tijdje geleden ook de boekenkast gedaan, heb alleen nog steeds een plank met boeken die nog op MP moeten. Maar daar moet ik misschien ook maar een meerdaagse klus van maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Boeken, boeken, boeken. Ik schuif die klus gewoon nog even voor me uit, haha.
  Welke maat zijn de roze rolschaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij +/- 32 Ze zijn verstelbaar. Ik zal straks nog even kijken.

   Verwijderen
 3. Pfff boeken is zo te zien een lastig werkje.... langdurig werkje... Ik schuif het nog even voor me uit als je het niet erg vind.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!