zaterdag 17 maart 2012

#75/365 Bijkeuken bovenkant bovenkastjes

En toen ik gisteren op de stoel stond viel mijn oog op dit:
Twee reserve (???) koffiezetters. Twee flessen kinderchampagne - mierzoet, waarschijnlijk vol met suspecte E-nummers en de kinderen lusten geen eens prik. Dus wat doen die nog hier? Een biervaatje, dat onderdeel uitmaakte van het kerstpakket, en inmiddels al over de datum is... Maar gooi je zoiets weg? Of zit er druk op, en moet je'm eerst leegmaken? Ik zet het vaatje op het aanrecht, de patriarch moet er maar over beslissen.

Ja, en dat staat er maar te staan...
dit koffertje wilde ik nog een keer plakken, maar zo te zien is het weer erin geslagern... Jammer, maar die mag nu weg.
Het trommeltje voor koffiepads leek me ooit handig om breinaalden in te bewaren... Maar daar heb ik betere oplossingen voor. Kan dus in de rommelmarkt-doos.  De twee koffiezet-apparaten ook. En voor de kinderchampagne hebben wij inmiddels ook een liefhebber gevonden.

De wijn - waar komt die eigenlijk vandaan? En dan is dit over. 
Op termijn verwacht ik de bovenkant toch wel helemaal leeg te hebben. En ook bij deze moet ik het schoonmaken uitbesteden. Dus dat komt nog.

Eigenlijk zou het erg leuk én netjes staan, als ik bovenop deze kastjes van die leuke mandjes zou zetten. Maar  met de hoeveelheidBericht publiceren vocht in deze kamer is dat geen optie. Bloemetjes? Nee, ook niet. Iemand een leuk idee?

3 opmerkingen:

 1. Leg er een krant op, is schoonmaken de volgende keer veel makkelijker, je gooit gewoon de krant weg. plastic bloemetjes, je hebt hele leuke bij de Xenos, erop en die kun je gewoon schoonmaken onder de douche en ze gaan ook niet dood!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Plastic mandjes? Krant is een goede, dat heb ik ook (scheelt weer).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beetje late reactie :-)
  Je hebt ook kunststof manden van Curver, die lijken van riet. Misschien is dat een idee?
  Grtz,
  Esrosa

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!