woensdag 14 maart 2012

#73/365 Brei- en Haaknaalden + Kralen


Mijn brei-, haaknaalden- en kralenvak. Mijn rondbreinaalden heb ik in mappen, mijn sokkenbreinaalden stoffen mapjes. Verder is hier nog een wolwinder, een haspel, kralenplankjes en kralen. Een deel kralen haal ik uit hun verpakking, en leg ze in de sorteerkoffer: dat scheelt gelijk een heel stuk.
lekker chaotisch...

en na wat opruimwerk had ik tot mijn verbazing: dit. De onderste plank was zelfs helemaal leeg! Daarom heb ik de drie bakken uit een overvolle la gehaald, en erbij gedaan. En nog steeds ruimte over!  
dit gaat allemaal naar boven in de krea-kast
dit gooi ik weg
Nu krijg ik spontaan zin om aan een paar sokken te beginnen...

2 opmerkingen:

  1. Wat een verschil. Begrijpelijk die zin om iets aan te pakken, heb ik ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk hè, te ontdekken wat je allemaal nog hebt! En dan ook nog zo'n netten kast...

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!