zondag 4 maart 2012

#64/365 Tower of Beauty - Lade 3 + 4 en klaarVandaag dan de Tower of Beauty even afmaken. Dit zat er in la nr. 3.

Pikkepakke vol
we kieperen de la om, en dan hebben we dit...

een of ander flesje moet zijn uitgelopen... die verpakking kan gelijk weg.  

Het rode gelpack ligt er nog bij. Maar waar is het blauwe?
Dit mag gelijk in de knutselkast

dit is oud, mag weg

dit is van vorig jaar, dat mag blijven

dit blijft ook

allemaal heel handig op reis, dit houden wij.
nee, he? Nog een opblaas nekkussen? 
Ik had er al zo vaak naar gezocht; geen één gevonden, en nu blijken we er zelfs twee van te hebben. Nota bene op de plek waar ze horen. Dat heb ik trouwens vaker, dat ik iets niet daar zoek waar het hoort, en het niet vindt, omdat het namelijk wel daar ligt waar het hoort! Wat zegt dat over mij? Dat ik beter ben dan ik zelf geloof?


Die is ook van vorig jaar. Die houden wij (en we hopen op een hele mooie zomer).

Deze stamt nog uit het luier-tijdperk, en is daarna in het kleutertijdper gebruikt voor snoetenpoetsers. Nu mag die weg... maar voordat ik hem weg kon gooien pikte dochtertje 2 de plastichouder verontwaardigt in. "Hoe kun je zoiets weggooien Mama?"  Maar bij de ingedroogde snoetenpoetsers bleef ik hard. "Daar zitten ondertussen bacterien in". Dochtertje 2 checkte dat nog even: "Ik zie niets, Mama". Hahaha
dat hoorde bij kinderhandzeep, dat mag ook weg. 

allemaal verschillende deo's... ik kan wel een vergelijkend warenonderzoek gaan uitvoeren... 

die hangen wij aan de badkamerdeur


ah, daar was ie... Maar op dit moment heb ik kort(er) haar...

Allebei afdeling travel...
oeps, afdeling Travel puilt nu echt uit... dat mag straks verhuizen naar een diepe bak.

la nr. 4 - douchegel, shampoo en haardrogers hoort in deze la

zo heel gek is deze la niet...

waardeloze haarelastiekjes, eigenlijk gekocht als stitchmarkers (ook waardeloos: veel te groot), gaat allemaal weg.


Dan is dit de nieuwe la Nr. 4

alle travel-spulletjes verhuizen naar een diepe la. En hoera: alle toilettassen passen hier gewoon in! En dankzij de ladeverdelers is het nog steeds overzichtelijk.


De vormalige travel la blijkt perfect voor "make-up" en "medisch" 
en dit zooitje gooi ik allemaal weg.
Straks nog een labeltje "make-up" gaan printen, en op de juiste la plakken. Alle andere labels kon ik gewoon afhalen en herplakken. Dat scheelt weer!

Al met al ging er veel weg, en heb ik weinig dingen in de badkamer neergezet... De kinderen hebben veel verbandmateriaal gekregen voor in de dokterskoffer. Ben best tevreden met m'n Tower of Beauty, nu...☺

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!