vrijdag 30 maart 2012

Ben ik weer!Het was eventjes stil hier: ik had het erg druk op mijn werk. Een groot project waar ik al een tijdje tamelijk druk mee was liep afgelopen woensdag af. En hoe dichter bij de deadline hoe meer er ineens nog moest gebeuren. Maar alles lukte. En het mag gezegd: nog best succesvol ook!. Ondertussen zijn ook de naweeën van het event weggewerkt, en heb ik weer tijd voor andere dingen, zoals bloggen en opruimen. 

Niet dat ik ondertussen niets heb gedaan... ik nog wel het een en ander kunnen doen. Morgen ga ik eens wat foto's bloggen! En natuurlijk ga ik vrolijk door! Er is nog genoeg te doen, hier: de kledingkast, de kinderkunst,... en niet te vergeten de zohoholder (koude rillingen lopen over mijn rug).

To be continued! 

1 opmerking:

  1. Gelukkig, jij doet ook weer mee! Gezellig, want samen opruimen is toch leuker.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!