dinsdag 1 mei 2012

#107/365 Koninginnedag deel 2 Nu schiet het echt op

Koninginnedag deel I was leuk, maar met deel II schiet het écht op, want na een snelle schifting vanochtend, samen met de Patriarch, kon dit allemaal weg:

Nog snel een foto voor de kofferruimte dichtging: 5 dozen zijn nu naar de kringloop (- in de Tefal doos zitten alle  uitgesorteerde videos en dvd's van een paar dagen geleden).
en we waren deze doos nog vergeten!! Moet je nagaan!
Ook nog niet eerder vermeldt: 3 vuilniszakken met goedbedoelde stofresten, afkomstig van mijn schoonmoeder. Er waren maar een paar lapjes waar ik nog iets in zag. Het meeste kon direct naar de kringloop.

Dit gaat allemaal naar mijn zus...


blijft over: dit. Een paar dingen verwacht ik via Marktplaats kwijt te raken. En we houden iets voor de boeken- en vlooienmarkten op school. En ze schijnen in de wijk volgende maand weer een rommelroute te organiseren. Dan heb ik een mooie basis - en een reden voor een nieuwe uitsorteer-ronde. (Hahaha, alsof ik nog een reden nodig heb)

Dus dan ga ik nu even optellen: De hoeveelheid van 10 bananendozen (er ging ook een boel in de kliko), 3 vuilniszakken en een krat!!! Al met al een mooie score. 


Dit vindt ik toch een mooie mijlpaal na 4 maanden noest opruimwerk!


8 opmerkingen:

 1. Dat is een flinke opruiming!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik ben blij dat de toren al uit de kamer is...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed zeg. Dat is toch het lekkerst, als het echt weg is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de stapel wordt steeds kleiner, goed hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw, goed gedaan, zeg! heerlijk. voelt het huis al ruimer? heb ik boven echt! trouwens, wat is een rommelroute? hebben wij hier vast niet..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komen wel her en der lege plekken. Maar het geruim zorgt nu nog voor veel troep (lees: spullen die tijdelijk verkeerd staan). Wordt tijd dat ik weer eens een "recht-trek-dagje" inlas...

   Verwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!