woensdag 23 mei 2012

#130/365 ...en weer 3 dingen kwijt via Marktplaats

Zometeen weer langs de brievenbus met twee grote enveloppen. Een ding wordt in de loop van de week opgehaald. Dit gaat echt boven verwachting (((-: En het vakantiebudget komt daarmee boven de 500 Euri... Gaat ook lekker!

Ik, had net mijn resterende MP-advertenties verlengd, en wou juist achter de naaimachine gaan zitten, en ineens: boef - stroom weg! Even bij de buurman gecheckt. Hij heft ook geen stroom. Hebben ze vast ergens een kabel stukgetrokken... Nou eens kijken hoelang dit duurt.


4 opmerkingen:

 1. fijn dat je toch van van alles afkomt op die manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat goed zeg :O doe je beter als ik... heb ook wat dingen erop staan aar :S:S

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een lekker vooruitzicht voor je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geloof dat ik me toch ook eens echt verdiepen moet in het verkopen via m.p. Ooit gedaan, maar ik weet niet zo goed meer hoe het ook alweer werkte :o Heerlijk toch, zo'n extraatje! En anderen worden er ook blij van, tóch??

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!