vrijdag 11 mei 2012

#117/365 Een paar bananendozen een oude fiets en een..... misser.

Voor vandaag ligt er alwéér een envelop met twee verkochte boeken klaar! En,het kastje van gisteren was weer een uitbestedde - en helaas fotoloze: De Patriarch ging verder met de schuur. Daar stonden nog een paar bananendozen met rommel die naar de kringloop gingen. Net zoals een oude kapotte fiets. Maar waar ik wel van schrok: hij had ook de bureauatoel weggedaan! Die stond weliswaar in de schuur. Maar was tijdelijk, en zeer zeker nog niet bedoeld voor de kringloop. Dat ik momenteel liever op een houten keukenstoel achter de PC zit, betekent toch niet, dat wij zomaar een hele fijne bureauatoel wegdoen??
We hebben immers nog 3 andere werkplekken in huis... "Maar hij was kapot." Ja, er was een gaatje in de bekleding... Alsof ik dat niet kan repareren.... Whatever happend to overleg? Communicatie?

8 opmerkingen:

 1. Misschien kun je 'm voor weinig weer ophalen bij de kringloop?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, jee, iets te fanatiek met opruimen geworden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aargh, dat is heel erg als iemand iets weggooit waar je nog geen afscheid van wou nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps, dat is behoorlijk balen.
  Hij zal wel gedacht hebben dat die stoel erg veel ruimte opleverde in de schuur. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, snel naar de kringloop!!! Maar dat had je zelf vast ook al bedacht! Je bent vast niet de eerste die zoiets overkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moet een 'Patriarch' kunnen overleggen dan? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, het is hem wel geraden... anders gaan wij van liefdevol gekozen nickname met een knipoog linea recta over op het Matriachaat. Zonder knipoog.

   Verwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!