zaterdag 5 mei 2012

#112/365 2e Hands Verkopen en "extra kastjes" van schoonmoeder

Wij hebben te maken met onverwacht extra-opruim en sorteerwerk: Mijn schoonmoeder moet binnenkort verhuizen, omdat het huizencomplex waar zij woont binnenkort wordt gesloopt. Een ander huisje heeft zij al, de andere tak van de familie gaat daar behangen en schilderen. Aan ons de taak om haar te helpen met het uitsorteren van de spullen die niet mee verhuizen. Zelf heb ik het nog niet gezien, maar volgens de Patriarch gaat het om een enorme zolder vol met troep. Hij gaat er nu regelmatig langs, wat direct weg kan gooit hij weg. Twijfelgevallen die zijn moeder niet meer hoeft brengt hij mee naar huis. Dat spitten wij dan samen door. Een hele enkele keer zit er iets bij wat wij kunnen gebruiken. De rest gaat in de kliko, in de doos-voor-de-kringloop of wij zetten het op marktplaats of Bol.com. Omdat ik toch bezig ben de restanten van koninginnedag te koop te zetten kan dat er mooi bij. De eerste doos kwam gisteren op tafel. Geen foto's van gemaakt, maar hij is nu leeg.

Het gaat trouwens goed met de 2ehands verkopen. De laatste dagen ben ik al aardig wat kwijt geraakt: een paar lampen, paardrijlaarzen, een stapeltje Donald Duck's....

verkocht via Marktplaats

die gingen gisteravond weg


En via bol.com gingen er 2 boeken weg, waarvan eentje voor een hele leuke prijs. 

7 opmerkingen:

 1. Jullie zijn er dus druk mee dan nu.
  Fijn dat de 2de hands verkopen goed gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vooral om de spullen op marktplaats te zetten duurt heel lang.

   Verwijderen
 2. Dat vraagt dus extra inzet met opruimen. Maar jullie zijn goed georganiseerd brezig zo te horen. Fijn dat je via verkoop ook weer een hoop kwijt kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat allemaal wel lukken... maar wordt wel eventjes heel erg druk. Het verbaast me wel dat Marktplaats zo goed lukt. Sommige dingen staan er al tientallen keren op.

   Verwijderen
 3. Gaat lekker zo met de verkoop! Tja, en als je toch met je eigen huis bent, dan maakt een extra zolder ook niet (veel) uit, toch? Wanneer is de deadline daarvoor? Succes ermee & fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben nog wel een paar weekjes, maar begin van de zomer moet zij er al uit.

   Verwijderen
 4. Lekker, hier loopt het ook goed gelukkig. schoenen van dochter, binnen een uur allerlei biedingen. Morgen gaan ze (hopelijk!) weg, dat kan soms nog wel tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!