maandag 21 mei 2012

#127/365 .... en nu beginnen de spullen zichzelf op te ruimen...?

Mijn opruim project slaat blijkbaar over op mijn spullen... En nu ruimt het  spul zichzelf op! Het begon met de woonkamerlamp. Tig keer de gloeilampen vervangen, maar dat heeft geen nut, ze zijn in no time weer kapot. En ook nu brandt er nog maar een lampje, wat een akelijk licht geeft. Ook de afzuigkap en bijbehorende lamp doet het niet meer. Ik hen nog nooit zo vaak het eten aan laten branden... Ook de droger doet het niet meer. Hij  draaid de was nog wel rond, maar dat doet ie op kamertemperatuur... Nu bepaalt dus Erwin Krol of en wanneer de wasmachine aangaat of niet. Ook de telefoon heeft het begeven. Boven nog beneden kunnen we bellen. Ik vindt het eigenlijk best relaxed zonder al die telefoontjes. 

Maar sinds een paar dagen is het écht rustig in huis: nu is namelijk ook onze TV kaduk. Het lijkt wel vakantie. De was wappert milieuvriendelijk buiten, en we hebben ineens zeeen van tijd. Wellicht dat de Patriarch nu wel eventjes tijd vindt om de afzuigkap te repareren en samen een nieuwe lamp uit te kiezen...
.8 opmerkingen:

 1. Wie weet is dit de oplossing: de "armen" van de lamp zitten nu te dicht opelkaar. Buig ze eens meer uit, dan raken ze niet zo snel oververhit. En heb je de lamp wel aangesloten met randaarde? Want voor zover ik weet, moet dat bij dergelijke metalen armaturen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat met de randaarde moet ik even gaan checken. En de armen konden wij in het begin nog in alle richtingen buigen, maar dat ging ook snel stuk. Nu kunnen ze alleen nog in de "naar-beneden-hang-stand". Volgens mij is de constructie gewoon te zwaar voor het buigmechanisme...

   Verwijderen
 2. Dan snap je ineens waar al die haast vandaan komt in een tijd met vreselijk veel technische snufjes en vermaaksartikelen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hihi.. nu maar hopen dat het hierbij blijft! maar zo kun je mooi bekijken of je alles wel wilt vervangen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zó opruimen was toch niet echt de bedoeling, maar als spullen zichzelf zouden gaan opruimen? Dát zou niet verkeerd zijn!

  Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het kan handig zijn als alles zo ineens zichzelf opruimd. Hoop wel voor je dat het hier bij blijft.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!