zaterdag 26 mei 2012

Het lijkt alsof ik het even rustig aan doe....

... maar niets is minder waar. Sowieso waren de afgelopen dagen erg druk met de avond-4-daagse. Met als side-effect: overspannen kinderen, die moe en geirriteerd zijn... Tegelijkertijd loopt ook het opruimproject bij mijn schoonmoeder door, en komt de Patriarch zowat dagelijks met spullen thuis, die ik uit moet mag zoeken. Ook nu staat er weer een op de keukentafel.

- Via Marktplaats ging donderdag weer een paardrijbroek weg. ☺☺☺ Nogmaals, dit is boven verwachting. Ik heb ondertussen weer een nieuwe berg uitgesorteerde dingen, die ik binnenkort er weer op ga zetten.

Maar nu ben ik erg druk met... mijn nieuwe website ☺☺☺☺ Ergens tijdens het opruimen is er heel wat mist uit mijn hoofd opgetrokken, en barst ik van de energie en de ideen. Ineens zie ik allemaal mogelijkheiden, en er komen als vanzelf mensen op mijn pad, die mij bewust of onbewust de goede impulsen geven. Flow heet dat denk ik... Nou, voelt echt lekker, kan ik jullie vertellen.

En nu kwam ik op het revolutionaire idee, om gewoon buiten te werken. Op onze "veranda" zoals wij het noemen. Toen wij ons ontwerp voor onze schuur maakten, heerste net die verschrikkelijke hittegolf. En omdat de schuur richting noord staat, besloten wij het dak van de schuur door te trekken en er een mooie zitplek te creeren waar je in de schaduw kunt zitten. Wij hebben er heel vaak gegeten en gespeeld. Maar de laatste tijd is het meer een dumpplek voor fietsen, meubels en kinderspeelgoed geworden. Nu is toch wel een uitstekend moment om de veranda in ere te herstellen. En wie weet zit ik er binnen(hopelijk zeer)kort heerlijk met mijn laptop te werken. Of, wie weet sleep ik zelfs de naaimachine naar buiten ☺☺☺

To be continued!
3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige plek. Die verdient het inderdaad om omgetoverd te worden tot een heerlijke werkplek waar het ook na het werk fijn vertoeven is. Ben heel benieuwd wat het gaat worden! Ik vind het zelf jammer dat wij geen veranda hebben er er ook geen optie is om er eentje maken omdat het dan nòg donkerder in huis wordt (ons huis ligt met de ramen pal op het noorden). Mocht ik ooit nog eens verhuizen, al denk ik dat dat niet zal gebeuren want ons huis is verder heerlijk!) wil ik heel graag een huis met een veranda, zo leuk vind ik dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker he, zo'n klus buiten? En je wordt meteen beloond want daarna kun je heerlijk buiten zitten. Ben erg benieuwd naar je volgende website.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk plekje hebben jullie daar! Dat wordt weer genieten als je klaar bent met je project!
  Heerlijk als je (door het opruimen? of door de lente die eindelijk begint?) weer ruimte krijgt voor andere dingen!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!