vrijdag 4 mei 2012

#110/365 Schuiven, gaten en een verrassingsdoos

Het grote schuiven gaat nog steeds door: ondertussen is de wol verhuisd, een aantal boeken zijn verplaatst en de plattegronden (4 tijdschriftenbakken) zijn uitgezocht (3 tijdschriftenbakken bleven over) en verplaatst. En omdat nu alle wol bij de wol ligt, kon ik de hele ladekast de bestemming "multimedia" geven. Extraleuk vindt ik dat ook de TV gids en de afstandsbedieningen in een van de lades passen. Voorheen lag de TV gids  op de TV, en viel er steeds af. En de afstandsbediening is het meestgezochte object hier in huis. Kijken of dat nu veranderd. En het oogt natuurlijk ook veel netter.

Voor het opbergen had ik een schoenendoos nodig; op de kast stond nog eentje. Maar die bleek vol te zijn. Hé? Wat zat er in? Mooie kinderkleding van dochter 2. Haar favourite bikini waarnaar ik me rot had gezocht. Een verjaardagscadeau voor dochter 1 (ze is in November jarig...). En een nieuw bankpasje - ook hier was ik al eeuwig naar op zoek. Wie heeft toch in vredes naam al die spullen in een doos gestopt en bovenop de kast gezet? Dat zal wel een raadsel blijven.

Een ander raadsel hoop ik toch wel binnen zeer kort op te lossen: ik krijg een melding dat er op mijn site iets zit wat malware verspreidt. Ik kan zelfs niet eens meer op mijn eigen site komen, tegengehouden door google... Hebben jullie hier ook last van? En wat doet een mens in dat geval?

P.S.: inmiddels zie ik overal berichten opduiken over websites die last hebben van buttons van Shabbyblog. Dat was ook bij mij de boosdoener. Ik had er ook twee van, maar die heb ik inmiddels verwijderd. Als het goed is kun je weer zonder problemen op mijn site komen.

En bij al dat heen en weer geruim kreeg ik allerhande dingen in handen die bij nader inzien weg konden. 
en kijk... er vallen gaten! 

3 opmerkingen:

 1. AAh, dan is het jouw blog dus...ik heb er inderdaad last van sinds ik je heb toegevoegd aan mijn favorieten! Geen idee alleen hoe jij en ik er weer af komen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inmiddels al die verdachte buttons verwijderd van mijn site. Als het goed is, geeft het nu geen problemen meer.

   Verwijderen
 2. antwoord op je vraag kan ik je niet geven, maar ik kan je gezicht wel zowat voor me zien bij het openen van de schoenendoos :D


  O btw, dressboy heeft 1 voordeel, het moet erg flexibel zijn als t erop wil belanden, daarom zullen het vooral kleren zijn en geen andere spullen. Net getest met een boek, maar blijft niet liggen hoor.....

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!