zondag 6 mei 2012

#113/365 deel 2 ...en dit is het kastje van vandaag:


Ik had al gemeldt dat ik voor vandaag een heeeeel leuk kastje zou doen, omdat het vandaag mijn verjaardag is. En ja hoor, ik heb een heeeel leuk kastje weten te vinden. Of beter gezegd: een box. Namelijk de Home Boxx in Nieuwegein, alwaar vandaag het Stoffenspektakel plaatsvindt. Ik heb een paar saaie (lees: verstandige) dingen nodig, zoals ritsen enz. Maar ik mag van mezelf ook naar leuke stofjes kijken. Dat wordt mijn persoonlijke verjaardagsverwennerij. Er zijn de afgelopen tijd zoveel stomme stofjes verdwenen richting de kringloop... daar mogen best een paar leuke voor terugkomen. Oh ja, niet vergeten: een van de komende klusjes vereist een leuk stofje...

En ik ben nog steeds op zoek naar kwalitatief goed naaigaren, voor een redelijke prijs. En dan bedoel ik niet het pluisnaaigaren van de markt. Iemand een tip?

En voordat jullie nu denken dat ik niet meer ga opruimen vandaag... een klein klusje dat ook aan de voorwaarde "heel erg leuk" voldoet komt straks nog op de blog. Dus: stay tuned!


2 opmerkingen:

  1. ik gebruik voor wit en zwart altijd "berengaren" Dat pluist niet, is megasterk en naait als een trein. Maar volgens mij is dat er niet in kleurtjes. Voor kleurtjes gebruik ik altijd gewoon merkgaren van de naaimachinewinkel of van de markt, maar dan dus de duurdere variant.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Berengaren? Nooit van gehoord. Moet ik toch eens op googlen.

      Verwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!