donderdag 17 mei 2012

#124/365 Huis opfrissen Deel 3

Ik hoop dat de lente ons niet helemaal in de steek laat, en wij binnenkort weer eens buiten kunnen zitten. En daarom ga ik nog even door met ons terras:

Dit is het punt van ergernis: Het bureau ziet er van de achterkant niet zo florissant uit.
Op het stoffenspektakel had ik een leuk stofje meegenomen voor deze klus. Uiteraard passend bij het zeil van klusdag #121 ☺ En vandaag was het moment gekomen om achter de naaimachine te gaan zitten:


Vond ik wel zo slim om een ruitjesstof (oftewel twee ruitjesstoffen) te kiezen: Heel makkelijk te knippen en voor te strijken. En het motief is van de voorkant en van de achterkant mooi te zien, dus ik hoefde het gordijn niet te voeren. Maar toen werd de perfektionist in mij wakker, en besloot ik het zo te maken dat ik ook van de binnenkant alleen maar mooi rechte naden heb...

... en toen moest het sierrandje met de hand eropgezet worden, en was ik er toch noch een poosje mee bezig.

En zo ziet het nu uit

En nog een keer het hele terras - zoek de verschillen:

before

Afterwards
De lente mag komen!


6 opmerkingen:

 1. Het ziet er prachtig uit!! Lekker vrolijk en fris kleurtje en ruitje. Ja... hahaha. Ik kan het ook niet laten om ruitjes te laten doorlopen, of stipjes what ever... Het moet strak doorlopen.

  Vanaf buiten is het een prachtig strak gezicht en gezellig ook. Maar ik denk dat het vanaf binnen ook een gezellig licht geeft naar binnen toe. Je wordt er denk ik wel vrolijk van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat klopt! Het raam kijkt naar zuid, en toen vandaag even de zon om de hoek piepte - heeeeel kort (maar ik zag het) gaf dat een heel mooi licht in de keuken.

   Verwijderen
 2. Supermooi!
  Oh wat ben ik jaloers op al die cratieve blogdames...
  Ik ben helemaal niet zo handig met naald , draad en naaimasjien ;)
  Heel veel liefs en en fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geworden zeg. Laat de zon maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!