dinsdag 8 mei 2012

#116/365 Geleidelijk aan wordt het leger in huis

En deze stapel kinderboeken - overgebleven van een promoactie - heb ik een hele tijd heen en weer geschoven in de woonkamer. Nu had ik ineens een leuk idee: ik neem ze mee naar de tandarts. (Moeten we deze week toch nog naar toe). Mag hij ze uitdelen aan hele dappere kinderen. Hup, gelijk in de tas. Kan ik het niet vergeten.


Ik zou bijna zeggen dat het hier leeg begint te worden... Maar toen ging de droger (weer) stuk, (zucht) en omdat het weer nog niet echt meewerkt staat er weer een wasrek pontificaal in de kamer. (Grrrr). Laten we het houden op "iets leger". Inmiddels is ook het kinderbed verkocht, en wordt vrijdag opgehaald. Yes!!

Ik heb nog wel meer dingen, die ik op Marktplaats kan slingeren... Als de verkopen verder zo goed gaan, dan kunnen we gauw ons weekendje-weg (alles geld dat via 2ehands verkopen binnenkomt sparen wij voor een minitrip, vandaar!).

5 opmerkingen:

 1. Dat is toch wel de leukste manier van opruimen. Er zelf weer wat aan overhouden of een ander heel erg blij maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat goed van je zeg :S mp doet goed voor je ik heb er iets op staan maar geen reacties helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben een be-spaarrekening waar de verkoopopbrengsten en andere meevallers (geld terugacties etc) op gestort worden. Spaart ook lekker weg zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede ideeën lees ik hier voor het MP geld. Het stroomt hier nog niet met bakken binnen, maar nu toch al 20 euro voor 2 boeken. Mooi beginnetje in ieder geval.

  Kinderboeken naar de tandarts, ook al een goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zeg, zo´n leger wordend huis!!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!