maandag 28 januari 2013

#222/365 Uitstelgedrag...

Vandaag stond op het programma dat ik me over de belastingshit ging buigen. En dan ook niks anders ging doen tot dat ik die shit papieren hiervoor helemaal op orde heb.

Maar ja, ik ben een diplomuitsteller. Dus heb ik eerst eens de vaatwasser uitgeruimd. En de wasmachine aangezet. De benedenverdieping gestofzuigd. Alle bedden verschoont. De ramen gezeemd. De kinderkamers opgeruimd. Boven gestofzuigd. En dan viel me niks meer in. Behalve het hoekje naast het bed, dat weer behoorlijk dichtgerommeld was. Nou, nu niet meer. ☺

allemaal troepjes...


en weer netjes...!

En toen was het weer tijd om de kinderen op te halen. Morgen weer een dag. Kijken wat ik dan verzin om de belasting uit te stellen... (zucht).

Maar nu eerst eens kijken wat de koningin ons wil vertellen. Als maar de koninginnedag intact blijft...

2 opmerkingen:

  1. Oké niet bezig geweest met wat je eigenlijk zou gaan doen, maar toch weer een boel gedaan vandaag hoor. en dat hoekje ziet er weer geweldig uit! Toppie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja... elk nadeel heeft z'n voordeel... ☺

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!