maandag 21 januari 2013

217/365 Verder met het Crisis bureau - administratie goede doel

En ik probeer me verder te worstelen door de opnieuw aangegroeide papieren stapels...

Hier was ik de afgelopen keer geeindigd...


en zo ziet het nu uit... Zoek de verschillen!Juist: de groene bak is weg! En leeg! Hier zat de administratie in voor het goede doel dat ik beheer. Het was "maar" een stapeltje van 5 cm hoog. Maar het is altijd meer werk dan je denkt: Papieren die moesten worden uitgezocht. Verouderde info weggooien, de rest verdelen over de ordners, en allemaal wel in de goede rubriek... En er moest nog een stapel brieven de deur uit. Normaal stap ik dan op de fiets en breng het rond. Maar ondanks alle vitaminepillen ben ik nog steeds niet over de griep heen. Met name het hoesten bij elke vorm van inspanning... Nou, dan maar de makkelijke weg: overal een postzegel op en huppekee. 

Toen de bodem van de bak was bereikt wou ik al opgelucht adem halen...


Maar ik moest natuurlijk ook nog het ledenbestand bijwerken. In excel. En online. O.k., verder dus. Maar het wachtwoord deed het niet. Wat ik ook probeerde. Dus de helpdesk gebeld, doorverbonden. Een vriendelijke vrouw hielp me verder. En verdraaid. Het wachtwoord - hetzelfde dat ik meedere keren vruchteloos had geprobeerd - deed het ineens wel weer. Nou ja! Zoiets heb ik regelmatig. Mijn theorie: zo gauw de kapotte apparatuur de "voice of the master" hoort, springt alles weer aan. 

Anyway: met dit stapeltje papier heb ik me zowat een hele dag geamuseerd (tussen de was en de afwas enz. enz. door). 

Dus ik hoop dat jullie het verschil zien!

P.S.: Weet iemand wat er met de blogspot app (android) aan de hand is? Ik kan ineens niks meer mobiel posten.

2 opmerkingen:

  1. Ah, weer een project/klus af. Die knalgroene bak is duidelijk niet meer aanwezig :)

    Groetjes Puck

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja administratie kost altijd meer tijd dan je denkt (te minste bij mij altijd wel) maar ja het moet wel gebeuren. Heerlijk gevoel toch als het weer weg is of niet ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!