dinsdag 15 januari 2013

#213/365 Kerstspullen uitgezocht

Pas nu de kerst ruimschoots achter de rug is woden wij verblijdt met een romantisch winterlandschap... Wel ja, doe je niks aan....

Gisteren heb ik samen met de Patriarcht alle kerstdeco uitgezocht en geordent. De slingers bij de slingers, de kerstverlichting bij de kerstverlichting... De bekende receptuur.

En natuurlijk gelijk alles op een hoopje gegooid wat wij niet meer zo mooi vonden: vlekkerige tafellopers, oude kerstkransen die bij nader inzien toch een beetje nep uitzagen, vleugellamme kerstengelen, roestige kaarsenhouders, kerstknutsels van de kinderen die mooiere dagen hadden gezien... De stapel groeide maar door. 

Over bleven: 2 kerstballenboxen (die erg handig zijn!) en 2 verhuisdozen. Een hele doos ging weg. Dat zijn maar liefst 20 % minder spullen! 

Handige box voor kerstballen
Nog een meevaller: afgelopen kerst gebruikten wij voor het eerst onze nieuwe nep-kerstboom, die wij in januari 2012 met een enorme korting hebben aangeschaft ☺. En wat een verbetering. Hij liet zich heel makkelijk opzetten (minutenwerk), had een erg handig formaat (onze oude boom was erg groot) - en gisteren kwamen we erachter dat hij niet alleen heel makkelijk uit elkaar gaat, maar ook nog eens zonder meer in de originele doos past. We keken nog een keer om ons heen om te checken of we niet toevallig ergens nog 10 takjes hadden liggen. Maar nee, constateerden wij blij verrast: alles zat erin. Hier is een keertje echt goed meegedacht met de consument!

1 opmerking:

  1. heerlijk zo'n opruimklus, ik merkte dit jaar dat ik dingen die ik vorig jaar bewaarde nu toch weg mochten. Dus weer minder.........

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!