dinsdag 22 januari 2013

#218/365 voorzichtig verder met het papier...

Vandaag moest ik met dochter 2 naar de orthodontist. Maar waar oh waar is het verwijsbriefje van de tandarts... Juist: in het crisis-krat.

Geen tijd om echt verder te sorteren. Maar omdat ik toch aan het wroeten ben gooi ik alles op een stapel waarvan ik in een oogopslag zag dat het weg kan. En kijk eens aan: op het moment dat ik het verwijsbriefje in handen heb is er een stapeltje ontstaan van toch maar weer 1.100 gr ☺ ☺ ☺ Dat is toch weer een succesje... En op Blue Monday - die zich hier eerder gedroeg als Murphy's Monday (Melkpot kapotgevallen op de tegels/kids de hele dag aan het ruzie maken/favourite trui van dochter 2 HELEMAAL onder de inktvlekken...) - is alles mooi meegenomen.

Crisis-krat heeft nu inmiddels geen "berg" meer bovenop. Nou, het gaat niet hard, maar het gaat iig vooruit.

3 opmerkingen:

 1. Dat is weer een flinke stapel minder!!

  Groetjes Puck

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trui in de melk leggen en de inkt lost weer op. Hoop dat het lukt. Pien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor de tip! Ik had de trui meteen in de was gegooid... Maar al het inkt zat er nog )-: Vervolgens heb ik het alsnog in de melk gelegd. Te laat waarschijnlijk, maar de vlekken zijn wel lichter geworden. Misschien kan ik dat nog een keer herhalen... Of anders moet ik heel veel kleine bloemetjes haken, en die op de vlekken naaien. Dat kan ook...

   Verwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!