vrijdag 18 januari 2013

#216/365 Crisis-bureau...

Nou, dit gebeurd er dus met een bureau als:

- de kerst te plotseling komt
- je vervolgens een week op reis bent
- en je gelijk daarna een volle week hebt geamuseerd met griep

... juist: Het bureau slibt dicht. En de periferie gelijk mee. In principe weet ik natuurlijk inmiddels dat het begint mis te gaan, als ik alle papieren in een krat (tas/doos/box...) overhevel. Dat zou het teken moeten zijn om krat (tas/doos/box) weg te leggen en er weer eens voor te gaan zitten. Maar ja - we hebben het over december. En dan tikken de klokken echt anders.

dit was de status quo toen ik begon. 
Ik zet een wekker op twee uur. Eens kijken hoever ik kom...

...twee uur later...

Nou, het is nog lang niet af. Maar het is al veel beter. Het bureau is grondig schoongemaakt. Er staat nu alleen nog maar op, wat ik er wil hebben. Heel veel dingen zijn weer naar hun eigen plek gegaan. En de afvalbak was helemaal vol.

Morgen weer verder!


3 opmerkingen:

  1. Da's een groot verschil, zeg! De afgelopen twee maanden ook niet veel uitgevoerd wat dat betreft. Ik ben nu bezig de manden (bij jou tas/doos/box) die zijn volgekiept door te spitten... wat een but-klus, maar ik hoop er vandaag eentje leeg te krijgen...

    Groetjes Puck

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verandering duidelijk te zien ook al blijft er nog steeds veel te doen. Ik vind het al heel wat dat je er aan begonnen bent top! Hier hik ik ook al week tegen mijn hobbykamer aan, maar kan de moet nog niet bij elkaar verzamelen, maar dat kon echt wel weer.

    Ik zou zeggen volhouden zo lekker doorgaan gaat heel goed

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!