zaterdag 5 januari 2013

#209/365 Kinderspeelgoedkast

Het is lastig om hoofd en handen vrij te houden om verder te kunnen met het uitzoeken in mijn moeders huis. Het was de bedoeling dat mijn zwager op alle kinderen zou passen. Zodat wij aan het werk kunnen. Maar hij moest plotseling toch weer aan het werk. Een vriendin met een groot hart (en huis) kwam als reddende engel. Alle vier kinderen mochten de hele dag bij haar en haar 4 kinderen komen spelen.

Terwijl mijn zus en ik ons met de moed der vertwijfeling door de massa aan spullen van mijn moeder proberen te worstelen. Het is echt zo zwaar. Goedkope kitsch gaat zonder meer naar de kringloop. Maar er is een hoop spul tussen dat verkocht moet worden. We moeten ons echt gaan verdiepen in antiquiteiten en dergelijke. Maar belangrijk is dat eerst eens de boel verdeeld en ingepakt is. Zodat het huis leeg wordt.

Gistermiddag ging ineens niks meer. Mijn moeders gezondheid leek ineens hard achteruit te gaan. Ze kon zelfs niet meer slikken en stikte zowat in haar eten. Afschuwelijk om te zien. De arts kwam, en het was gelukkig alleen een allergische reactie op de nieuwe bloedverdunner die zij krijgt.

's middags kwam een goede vriendin helpen. Zij komt vandaag ook weer. Dan gaan wij de kledingkast van mijn,moeder tackelen. Zij heeft ongeveer 15 keer zoveel textiel als ik en mijn hele gezin ....vóórdat ik begon met opruimen.... Om een idee te geven ..

Thuis maakt ook de patriarch gebruik van het feit dat de kinderen er even niet zijn. Hij heeft de speelgoedkast opgeruimd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!