zondag 23 februari 2014

#288 Kleding uitsorteren

Nu weer eens een opruimactie waar heel veel wegging. Maar dan niet bij mij thuis. We zijn namelijk bezig in het huis van mijn overleden moeder, waar wij momenteel óók bezig zijn met een (zeer) grondige renovatie.

Het woongedeelte is bijna leeg.  Maar in de schuur staan er nog een aantal kubieke meters dozen, zakken en tassen die uitgezocht moeten worden... Ik weet niet of jullie weleens rommel en rijkdom (sbs 6) kijken... Maar het ziet er uit als een heel onattractieve lokker (-: Maar het verschil is dat ik wéét dat er goed spul tussen zit.

Dus ik heb - ter plekke - weer een deel voorgesorteerd. Buiten beeld: twee volle verhuisdozen.
Er gingen uiteindelijk drie hele grote vuilniszakken met kleding in de kledingcontainer. De spullen in de kruiwagen gaan ook weg.

Een tas vol met spullen ging mee naar huis - een paar herinneringen, en handige kleerhangers. En een stapel nieuwe merkkleding: hier zie ik kans voor op marktplaats.
Een aantal kratten met spullen  zet ik klaar voor mijn zus om nog eens door te spitten. Het zijn voornamelijk deco spullen waar ik toch geen ruimte voor heb.
En toen had ik het koud. Er is namelijk nog geen verwarming in het huis.
Maar ik ben wel weer een eind opgeschoten. En vooral niet denken aan wat er allemaal nog moet gebeuren...

Ik heb bedacht dat ik de dozen thuis eens ga tellen - en vervolgens bijhouden hoe dat getal omlaag gaat, om het inzichtelijk te maken.

Dit allemaal plus nog 2 verhuisdozen (buiten beeld)


De dozen zijn leeg. En de twee kratten kunnen weg - nadat mijn zus ze heeft doorgekeken

Drie hele volle vuilniszakken met kleren gaan in de container

Alleen de reistas neem ik mee 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!