vrijdag 7 februari 2014

#272 Honderd dingen weggooien

Voor vandaag had ik eens een ander idee:  100 dingen weggooien op een dag. Maakt niet uit wat, als het maar 15 enkele  Ik zag me al met een steeds voller wordende vuilniszak door het huis banjeren. Maar toen de teller op 16 stond kwam er ineens van alles tussen.
Niet getreurd, die 16 dingen ben ik in ieder geval kwijt en de resterende 84 neem ik mee naar morgen.

En wat is er nu weggegaan? Nou, 15 eenzame sokken - exemplare voor wie ik de hoop had opgegeven.om nog ooit de tweede terug te vinden - en een helemaal versleten mousepad. Als ik naar de foto kijk dan verbaas ik me er echt over dat ik dat ding niet veel eerder heb uitgezwaaid...

1 opmerking:

  1. HAHA 100 dingen op een dag ik vond het al een beetje veel. Ik zou zeggen 100 dingen per maand is al een hele goede. Gelukkig heb je deze uitdaging jezelf niet opgelegd om uit te voeren. Ik zou zeggen dingen weggooien ja goed bezig, maar leg jezelf niet een te hoor doel voor dan maak je het jezelf veel te moeilijk waardoor de kans groot is dat je het er bij laat zitten. NIet doen dus. Ik zou zeggen. Begin met 3 stuk per dag. Dan heb je in een maand 90 stuk weggedaan. Dat is al heel wat en dan heb je nu voor de eerste 5 dagen al aan je uitdaging voldaan ;-) Succes er mee. X

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!