zondag 9 februari 2014

#274 Laatjes omwisselen

Ons nieuw bureau heeft onder het blad drie laden naast elkaar. Toen ik het voor het eerst aan het inrichten was, leek het me handig om de meest belangrijke dingen in de middelste la te leggen. Nou, daar ben ik van terug gekomen. Voor ieder plakbandje, elke grotere rekensom, elk nietje,  etc. moesten ik - of degene die er net aan het werk was - met de stoel gaan schuiven. Zo kom je er trouwens achter hoe vaak je plakbandjes en nietjes nodig hebt.

Dat ik de middelste met een van de andere lades wilde gaan verwisselen had ik al een tijd geleden besloten. En omdat de lades toch alweer aan een opruimbeurt toe waren, heb ik er vandaag mijn "kastje van de dag" van gemaakt ☺

Dit is de rechtse la, die nu middelste la moet worden. Allemaal pennen, permanent markers, potloden etc. Bestwel wat. En ook weer goed door elkaar geraakt...

De middelste la - niet superrommelig - maar ik kwam wel best rare dingen tegen in de witte bak ☺
Nou, het bekende riedeltje: de potloden bij de potloden, de pennen bij de pennen. Enkele stiften en pennen weer teruggegeven aan de kinderen. En een heleboel pennen gewoon afgekeurd. 

Erg leuk vond ik dat ik maar liefst 3 uitgumbare pennen tegenkwam - onmisbaar voor Sudoku en andere puzzels. 
Kijk, en zo ziet het er nu uit: De belangrijke dingen zijn nu rechts en goed bereikbaar. De hele pennenvoorraad zit in het midden. Daar hoeven wij niet zo heel vaak bij, omdat ik van elk soort pen een of twee in een standardje op het bureau heb. 
Dit is nu de middelste la - de foto ligt helaas op z'n zijkant. 
En wat ik niet had verwacht: Ik kwam toch allemaal verpakkingen en frummels tegen, die in de afval kunnen. 
Heel snel gedaan dit klusje. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!