zaterdag 15 februari 2014

#280 Afstandsbedieningen la

Niet de moeilijkste la. Dacht ik. Kwestie van rechttrekken. Dacht ik.

Hier bewaren wij de afstandsbedieningen, het toetsenboord, de actuele tv krant.... en nog een paar andere dingen. Niet al te onoverzichtelijk. 

Maar natuurlijk haalde ik'm toch eerst even leeg, om er ook even een doekje doorheen te halen.  En jeui... toch nog een hoop troep ertussen:

2 tv-gidsen uit januari
gebruiksaanwijzing voor 2e tv (die hier niet staat)
13 video's (de videorecorder staat hier helemaal niet)
oude reclame papiertjes
en een hoop afstandsbedieningen waar ik vermoed, dat wij het bijbehorende apparaat helemaal niet meer hebben

Foto is helaas van opzij, maar je ziet volgens mij goed wat ik bedoel

De video's zijn naar boven verhuisd (lees: slingeren nu ergens boven rond. Maar dat komt nog). De oude gidsen en rare papieren zijn in de oudpapierbak. De gebruiksaanwijzingen in de gebruiksaanwijzingenbak. - En die die ik wel graag dichtbij de tv wil houden heb ik bij elkaar in een showtas gedaan. Gelijk een heel ander gezicht.


Ik heb nog een bakje gevonden, waar alle afstandsbedieningen precies inpassen. Voila. Mag de patriarch vanavond even kijken of er wat van wegkan.

En nu is het toch wel erg leeg in deze la. En de vido la loopt zowat over. Dus ik maak een selectie van leuke films die ik binnenkort een keer wil kijken, en zet ze hier neer.  ☺

Kijken welk familielid het als eerste opmerkt. 

1 opmerking:

  1. Oooo ja afstandsbedieningen grrrrr ik wordt er helemaal gek van. Hier liggen de 2 meest gebruikte gewoon op tafel. De rest (lees die overige waar ik niet mee overweg kan) lig in de electische la. Ja we hebben daar een la voor. Dat is ook een van de weinige lades waar ik niets mee kan. Ik trek het zo af en toe even recht, maar weggooien doe ik niets, want stel je voor dan manlief iets kwijt is waarvan ik dacht ooo dat kan wel weg. Misschien manlief maar eens vragen of hij deze la een opruimt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!