donderdag 13 februari 2014

#278 En voor de verandering: een la

En nog een la, hij kan haast niet meer dicht... 

Wat zit erin... losse pasjes - gedeeltelijk al verlopen. Een oud fototoestel - dat nu in de woonkamerkast kan. Nog wat andere frutsels, lege verpakkingen, die weg kunnen. Een leuke broche... die ik hier niet zou zoeken... Hey, twee medailles van de avondvierdaagse. Die horen boven.  

before
Het brillen etui hoort hier wel. Ook de slotjes voor in het zwembad horen hier. O.k. waarschijnlijk niet de meest logische plek. Maar als ik ze nodig heb, dan zoek en vindt ik ze hier. In de zomer hebben we trouwens standaard een kant en klaar gepakte zwembad-tas in de bijkeuken staan, waar alle badpakken, handdoeken, zonnecrème, zonnebrillen, zwempasjes, waterspeeltjes - en deze slotjes - al inzitten.  Als zich dan ineens de gelegenheid biedt kunnen we direct vertrekken. 

...en afterwards. Helaas is de foto gedraaid...

Toen ik alles doorgespit had, en de hier-niet-thuis-horende artikelen naar hun eigen plek had gebracht zag het er goed uit. Bijna. Het leek namelijk alsof onderin van elke ladeverdeler papiertjes lagen. Dat waren de stickers die nog aan de onderkant van de ladeverdelers plakten. 

Nou, we zijn precies, of we zijn het niet... dus ik de bakjes er weer uitgehaald, en de stickers (helaas niet van het makkelijk loslatende soort) er weer afgeprutst.

Nu ben ik dus wel tevreden ☺3 opmerkingen:

 1. grappig toch wat je allemaal in een willekeurige lade tegenkomt.
  En die zwemtas, die staat bij ons het hele jaar klaar :-) Alleen staat ie onderin mijn kledingkast, want wij hebben geen bijkeuken... haha
  groetjes, Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je lade ziet er zo weer prachtig en zeer overzichtelijk uit El...
  Ik wens je een heerlijke avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Logisch of niet als het voor jou maar logisch te vinden is dan is het toch goed. Ik weet zeker dat ik spullen op een hele andere plek leg als jij. Dat maakt ook niet uit als je het maar terug kunt vinden (dat is hier vaak nog wel eens het probleem) Heb afgelopen weken lopen zoeken naar iets kon het nergens vinden. Ik was al zover om nieuw te gaan kopen. Was ik gister op zoek naar iets andere en wat denk je vind ik het. hahaha. Het had duidelijk geen goede plek ;-)

  Je la ziet er in ieder geval weer mooi uit.
  Uuuh vraagje heb je die leuk gekleurde portemonneetjes zelf gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!