zaterdag 8 februari 2014

#273 Inpakpapier, kaftpapier, knutselpapier

Omdat het uit sorteren (voor het 100 dingen wegdoen-idee) niet wil vlotten met de kids om me heen )-:  laat ik dat even voor wat het is, en stort ik me in plaats daarvan op het papier. Het zijn dus alles bij elkaar drie bakken. Plus wat ik in mijn kledingkast vond.


Eens kijken wat het allemaal is: Ik zie sint-papier, kerstpapier, cadeaupapier, kaftpapier, knutselpapier, knutselkarton, goudfolie, vliegerpapier, patroonpapier, raamfolie, pakket-papier, cadeaufolie, cadeaufolie in roze, plakfolie in diverse kleuren en in houtpatroon, raamfolie, krepp-papier.

En ook diverse stokjes en plastic-latjes, mijn zonnebril etui (daar heb ik lang na gezocht, vorige zomer...), 5 soorten cadeau-lint (ook iets waar ik al een paar keer naar op zoek was). 

En tot mijn ultieme verrassing een collage met allemaal die een vriendin van mij als afscheidscadeau had gemaakt. Ergens in de nineties... Ik ben helemaal verbaasd! Waar komt dit vandaan? Ik weet zeker dat ik dit poster de afgelopen tientallen jaren niet heb gezien. Het was ingerold in een prachtige poster van een landschap in Australie. Ook hier rinkelt er geen bel bij mij.Ik begin met sorteren. Alles wat gekreukeld of verkleurd is, gaat meteen op de grote hoop. De andere papieren gaan soort bij soort. 

Alle kerstpapieren gaan op een rol. Alle sint-papieren dito. Kijk dat scheelt al. 

Ik maak twee groepen: inpakpapier, cadeaufolie, kaftpapier, paptroon en pakpapier past allemaal prima in de mand.


Alle soorten knutselpapieren en folie doe ik in een plastictas. 
Er kan een heleboel weg. Ook van de collage neem ik afscheid. - Het was ook geen hoogstaand kunstwerk... ☺ En natuurlijk had ik de foto's er van tevoren vanaf gehaald. 


Mand en plastictas hebben weliswaar nog steeds geen goede vaste plek. Maar ik heb het in ieder geval al uitgezocht. En het volume is zeker met de helft geslonken.

En ik heb mijn zonnebriltasje weer terug!

1 opmerking:

  1. Goed bezig!!! Dat ruimt zeker lekker op. Nu nog een goed plekje zoeken en dan is het helemaal goed, want ik ben er wel achter dat alles een eigen plek moet hebben dan raak je niet zo snel iets kwijt of het overzicht kwijt. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!