dinsdag 18 februari 2014

#283 Postbak - maar is dit een verbetering?

Het is misschien een beetje raar, maar de post voor echtgenoot propten wij altijd gewoon tussen zijn ordners.
De eettafel wordt hier namelijk altijd zo intens gebruikt dat we er nooit post op leggen. En andere tafels of dressoirs die zich ervoor zouden lenen hebben wij gewoon niet. Het bureau is ook geen optie: Alles wat wij op het bureau leggen verdwijnt per definitie...
Daarom heb ik een superleuk postbakje aangeschaft. Het staat erg leuk op tafel - en staat ok helemaal niet in de weg.
Zover prima - maar op de een of andere manier komt hij nooit leeg, en blijf ik de nieuwe post erbij inproppen...
Dus ik weet nog even niet of ik het bakje een succes vindt...
dit ziet er ook niet uit...2 opmerkingen:

  1. Ahum, misschien maar op het hoofdkussen leggen? ;) Bakjes werken gewoon niet, hoe leuk ze eruitzien. Je propt er nou eenmaal meer in dan dat er uitgehaald wordt. Kan er helaas over meepraten. Het beste is (maar ik praat mezelf nu ferm toe), alles meteen openmaken en opruimen. Of iets mee doen, natuurlijk. Maar ja.... Papier is stom!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmm hier ook zo'n soort bakkie. Ook ik merk dat er niet veel uit komt. Mocht je de juiste oplossing gevonden hebben dan hoor ik het graag. Kan ik het hier misschien ook in voeren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!