maandag 6 augustus 2012

Ben ik weer met klus #144/365 (Voor-)tuinieren

...tussen de buien door. Letterlijk.
Nu ik na 4 Weken(!) eindelijk weer terug ben, heb ik natuurlijk ontzettend veel zin in de voortzetting van de grote inhaalslag... Er is weliswaar een gat gevallen, en ik zou onderhand over moeten schakelen op 2 klussen per dag, als ik op 31 december klus nr 365 wil afronden.... Maar ik heb besloten dat het niet uitmaakt of ik dit jaar of ergens volgend jaar klaar ben. Belangrijk is, dat ik de zolder en de foto's getackeld krijg (twee giga-grote taken).
Bij  thuiskomst werd ik echter geconfronteerd met de dozenstapels die overbleven na de verhuizing van mijn schoonmoeder. "Da's waar ook... dat spul moet allemaal nog uitgezocht en op Marktplaats of naar de kringloop...". Zucht. Het voelt een beetje oneerlijk. Had ik hier net zo goed opgeruimd, krijg ik de zooi van een ander in de maag gesplitst... Maar ik zal niet te hard zeuren...immers, alles wat ik hiermee verdien komt in ons vakantiespaarpotje (-:
Om niet wanhopig te worden hebben wij de dozen tijdelijk in de schuur gezet. Dat lucht inderdaad alvast een beetje op. We kunnen tenminste weer een beetje wonen.
En vandaag heb ik me op de behoeftige voortuin gestort!! De foto's spreken voor zich!
Volgende klus wordt onze computermevrouw bellen. Ik kan alleen nog maar via mijn foon bloggen, en daar wordt ik niet vrolijk van...Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!