maandag 13 augustus 2012

#149/365 Gordijntjes kinderkamer

Eigenlijk had ik bedacht dat er een ruitjesstof moest komen. Omdat die van twee kanten mooi is. Maar dochter 2 viel op de stoffenmarkt voor de kat-en-muis-stof. En die is inderdaad ook heel leuk. Vandaag heb ik er dus twee gordijntjes van gemaakt.

4 opmerkingen:

 1. hoi hoi, je hebt de Liebster Award gekregen! Kijk even op mijn 366 Dagen Blog. Groetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wow, ik snap wel hoor, dat zij voor deze stof viel, die is echt superleuk! Die zou ik zelf nog wel leuk vinden op mijn kamer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, niet waar? Ik vindt hem ook erg leuk. Het was ook beslist geen goedkope stof. Ben blij dat wij maar een halve meter nodig hadden ☺

   Verwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!