woensdag 29 augustus 2012

#163/365 ... nog een stapel van 9 cm papier...


...dacht ik...
Het plan voor vandaag was: die resterende 9 cm uitsorteren. 
dat moet te doen zijn, dacht ik.En het ging goed! De stapel was al tot enkele centimeters gereduceerd. Toen viel mijn oog op dit:

Bijschrift toevoegen
Oh neeeeeee: Dit is het veelbelovende systeem, dat uit de vorige papier-opruiming voortkwam. De indeling "doen", "lezen", "bewaren" en "misschien" is dus niet ideaal. Alleen de bakken "doen" en "lezen" had ik gebruikt. (En de laatste weken en beetje vergeten...). De anderen alleen maar volgepropt.

Zat ik dus weer met een hele stapel. Te weten: 25 cm hoog! En ik zag me vandaag al bloggen dat ik voor het eerst sinds ja-ren op 0 was. Niks was minder waar.

Whooaaaaaaaa
Nou, toen had ik het eventjes niet meer.... Maar ja: nuchter bekeken waren er dus kennelijk geen stukken van wereldbelang tussen. Wel veel handige dingen, leuke dingen - tussen een hoop dingen die allang verlopen waren. 

Op de een of andere manier kwam ik er toch best snel doorheen. (Als  ik me eenmaal goed kwaadmaak....) En er was ook echt veel verlopen...

binnen no time had ik dit aan oudpapier ☺

dat ziet toch wel beter uit. Ja, toch? (scroll even naar beneden!)

En zo ziet het nu uit: Links in de rode bak nog steeds de schoolspullen. Daar hebben we nog een paar dozen van op zolder.. (En ik heb besloten om dat samen te doen met de Patriarch).

Rechts het totale restant aan nog te sorteren papieren - waar gelukkig niks dringends tussen ligt -. We praten over 5 cm!! En dan ben ik er toch écht doorheen.

DOEN en LEZEN krijgen van mij een herkansing. Waar ik op dit moment mee bezig ben heb ik in diverse elastomappen gestopt. (Niet meer in showtassen, daar glibbert alles net zo hard weer uit). Dingen die ik op bepaalde dagen nodig heb, of op een bepaalde dag wil doen heb ik in een 1 - 31 map gestopt.

Ik zal hier berichten of dat nu beter gaat.


2 opmerkingen:

  1. wauw!!! schouderklopje, een hele grote, wat goed gedaan!! applaus voor jezelf... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goed zo!!!! ik ben benieuwd naar je ervaringen. Hier loopt dat ook niet z soepel

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!