donderdag 16 augustus 2012

#152/365 Kledingreparatie - again

't was veeeeels te warm, eigenlijk. Maar ja. Zo komt de kledingreparatiebak ook niet leeg... Dus, aan de slag. Het doel: Ik wil graag zoveel wegwerken, dat het deksel weer dichtgaat. Geen luxe, want er is sprake van een "berg". En het is een hele grote doos van 41 x 54 cm en 27 cm hoog!
En wat heb ik vandaag allemaal gedaan?

- mouwen van fleecevest ingekort (toen aangeprobeerd, resultaat beviel absoluut niet en vervolgens daarom:)
- mouwen van fleecevest versmalt 
- gymtas dochter 2 gerepareerd
- nieuwe gesp in rugtas van de Patriarch genaaid
- nieuw koordje aan mof genaaid
- elastiek van favorite onderbroek weer vastgezet
- lusje aan rok vastgezet
- zijnaad in t-shirt dochter 2 gerepareerd
- slijtplek in spijkerbroek gerepareerd
- 6 paar wollen sokken gestopt (ja, dat doe ik nog!)
- schouderriem van rugtas gerepareerd (zie onder)
Kapotte schouderriem van mijn rugtas. Ernstig, he? Deze is echt wel versleten. 

Gelukkig kwam ik in mijn restjesbak een stukje spijkerstof in passende kleur tegen. Zo durf ik er weer mee te lopen!

Zover ben ik nu gekomen: Links in het zwarte krat zitten alle spullen die klaar zijn. Vooraan liggen de dingen, die ik toch maar wegdoe, oftewel die een andere bestemming krijgen. En in de gestreepte bak ligt de rest. Van het meeste heb ik de naden alvast los getoornd. Dat scheelt weer.

En voila, het deksel kan weer dicht. Doel behaald. Voor vandaag dan ☺

Oh ja, en ik moest nog vertellen hoe het verder ging met de gymschoenen - Ik vond het toch echt "too much", om met de kids die vies & moe & tegendraads van't huttenbouwen terugkwamen gelijk aansluitend door de tropische warmte naar de stad te jagen, - alleen om eindelijk die verdraaide gymschoenen aan land te krijgen. Daarom ben ik gewoon in mijn eentje richting schoenenboer gefietst. Heb 4 paar schoenen in kleur, maat en model gekocht, waarvan ik vermoedde dat ze de dames passen en bevallen. - Uiteraard heb ik eerst geïnformeerd of ik ze wel terug mocht brengen. En ja dat mocht, en ook tegen contant geld. Mooi. En het werkte: er zat voor beide dames een goed passend model bij, en zo zijn wij toch nog op tijd - en ook nog stressvrij - geslaagd. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!