zondag 26 augustus 2012

#160/365 Spaarzegels

Alles bij elkaar in een bak, dat wel. Maar het kan beter ☺

Al onze spaarzegels, kortingsbonnen, stempelkaarten, waardebonnen en wat diens meer zijn zaten al in een bak. Had ik iets nodig,  bijvoorbeeld de kortingsbon van de kapper, dan kieperde ik de bak om. En na 3 keer roeren kwam de juiste kaart bovendrijven. Of niet. Dan moest ik wat langer zoeken. Maar alles lag bij elkaar, en dat is al veel waard. Vandaag heb ik dit opbergsysteem verder verfijnd. Alles zit nu - op kategorie - gesorteerd in showtassen. De stempelkaarten bij elkaar, de airmilesspullen. Vistaprint heeft ook een eigen afdeling gekregen. Vervolgens nog de zegels van de super weer allemaal ingeplakt. Ik dacht dat ik maar een paar had liggen, maar het waren alweer 5 paginas (!). En ik kwam erachter dat ik drie stempelkaarten van de kapper heb, en als ik ze samenvoeg, dan heb ik alweer een gratis knipbeurt. Joepieh!
En klaar, - binnen een paar minuten gedaan. (-:

Alles overzichtelijk in een map. Dit kon allemaal weg:

1 opmerking:

  1. Ik heb ook een bakje waar ik alle kortingsbonnen, cadeaubonnen en zegels in bewaar. Ik probeer hem wel maandelijks door te kijken, zodat verlopen bonnen gelijk in de papierbak kunnen. En ik weer even wordt herinnerd aan de bonnen die bijna verlopen zijn en ik zeker wil inwisselen.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!