dinsdag 7 augustus 2012

#145/365 Veranda

Een aantal weken terug maakte ik een begin met onze veranda. Eigenlijk is het de voorkant van de schuur. Niet raar dat die plek zo makkelijk misbruikt wordt als dumpplek voor fietsen, bouwmateriaal, oude meubels en ander raar spul... De afgelopen tijd was het weer ook niet erg motiverend om door te gaan met de veranda. Maar nu schijnt het wat leuker weer te worden, en ben ik een beetje verdergegaan. Voila, de rotzooi is weg, de fietsen staan netjes in de schuur. En er kwam zowaar onze bank en een oude houten tafel tevoorschijn Ik heb grondig geveegd.....en je moet toegeven:

Dit is al veel beter. We kunnen er in elk geval weer zitten. Nu mag het nog een beetje leuker uitzien. Een leuk gordijntje achter de ramen. De kapotte lamellen mogen wat mij betreft ook weg. En verder dacht ik aan een kek tafelzeil, en bloemen.

Maar nu ik dit teruglees klinkt dit behoorlijk truttig. Iemand een tip hoe ik het hip krijg?

Ik heb alleen een na-foto, maar als je zoekt onder de label veranda, dan vindt je een foto van de before situatie.


8 opmerkingen:

 1. Nee joh, helemaal niet truttig! Gewoon leuke stofjes bij elkaar zoeken, wordt vast heel erg leuk. Misschien de muren verven.. Mijn veranda is aqua, daar ben ik erg blij mee. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt juist erg leuk en helemaal niet tuttig! En dan nog: kan jou het schelen, als je er maar lekker kan zitten met een kop koffie en een boek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Truttig??? Ik vind het juist een onwijs leuk idee. Ik zou gewoon gaan voor lekker veel kleur, inderdaad iets van gordijntjes zodat het een huisje lijkt i.p.v. een schuur en vrolijk tafelzeil op je tafel. Ik heb in de achtertuin een soortgelijke tafel en er een knalrood zeil met babouschka's op. Ideaal omdat je het makkelijk afneemt maar vooral ook heel kleurig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewoon doen, mooie zomerkleuren gebruiken, dan zit jij daar heerlijk. En dan wordt er vast ook niet meer vanalles gedumpt, op zo'n mooie opgeruimde plek. Zoek eerst n mooi zeil waar je blij van wordt, bouwmarkten hebben die tegenwoordig ook. En dan stem je daar de rest op af. Of juist niet! Veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, dat is een goeie... Eerst het zeil, dan de rest. Of eerst eens kijken of wij nog een acceptabel stoelkussen hebben...

   Verwijderen
 5. Je kunt ook je muren, tafel en bankje wit verven, dat is dat de basis.. En met accesoires de rest kleur geven, kun je altijd weer veranderen van kleur. Bloembakken met bloemen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb (ook heel truttig!) een rood/wit zeil op de tuintafel met twee witte bakjes erop met rode tuinplantjes. Word ik helemaal vrolijk van!! Veel plezier met pimpen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt goed. Maar rood met wit heb ik natuurlijk al bij het zitgroepje achter het huis gebruikt.

   Verwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!