dinsdag 28 augustus 2012

#162/365 Paperassen

Dit zat nog onder mijn bureau. Ik dacht dat dit alles is aan achterstallig "papier", maar er was ook nog een tijdschriftenbak vol met wat oudere paperassen. Ik ben er dapper mee aan de slag gegaan.

dit was het


en dit is het nu
Alles wat in de rode bak zit, moet nog gedaan worden. Maar het ziet erger uit dan het is. Alles wat in de tijdschriftenbak zit is voorgesorteerd. De stapel rechts gaat zometeen in de papierbak. 

Ik verbaas me altijd, dat het op de foto's altijd meevalt, in vergelijking met in het echt. Maar geloof me, dit was echt heel lastig. Eens kijken of ik de rest van het spul in de loop van de week wegkrijg.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind papieren ook eigenlijk het ergste om op te ruimen, omdat het zo langzaam gaat! Ben vorige week wel n beetje opgeschoten, de klep van t bergmeubel (dumpplek voor veel papieren) is leeg. Maar nu ontstaan er elders stapeltjes! Nog niet goed georganiseerd. Veel succes er mee. Helpt het als je de tijdschriften cassette eerst leeg maakt, zodat dat helemaal weg is?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er in ieder geval opgeruimd uit!

    Ik heb in de kast een documentenbakje staan, waar alle papieren waar nog wat mee gedaan moet worden, ingelegd worden. Van de bank kan ik de 1e maandag van de maand het afschrift downloaden (per maand, vind ik heel makkelijk). En dan worden de papieren betaald, reacties gedaan (alleen als het niet kan wachten, doe ik het gelijk), en daarna opgeruimd, waar ik een map heb met insteekmapjes (is moeilijk te omschrijven, maar je kunt je papieren er zo insteken) op onderwerp. Dat bevalt mij uitstekend! Maar zo heeft iedereen zijn/haar eigen opruimmanier.

    Lieve groet, Inge

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!