dinsdag 28 januari 2014

#264 Kastje bij de wc

Het kastje bij de wc...  
Dit ziet er niet uit...
Eens kijken wat hier allemaal niet hoort: Ik zie reis-zeepjes, hand-desinfecteer gel en HG spray voor vieze toiletten. Dat soort dingen gebruiken wij eigenlijk alleen als wij op reis zijn. Of op een festival. EN ik heb boven voor dat soort spullen een laatje, gelabeld "travel" waar ook de mini-douchegel en tandpasta etc. liggen. 

Ik zie 2 pakjes met snoetenpoetsers of hoe het spul heet. Reuze handig. Maar we gebruiken het nooit. Weg ermee. En hey, wat is dit? Iemand heeft een pakje met hygiëne spul dat je in de wc hangt in het kastje gepropt. Nou, die hang ik maar gelijk in de wc. 

Mijn favourite luchtje is écht op. Dus weg met dat flesje. 

Kastje uitsoppen. Handdoeken opnieuw vouwen. Alles een beetje recht zetten. 

Kijk dat scheelt alweer.

Dit bevalt me stukken beter

2 opmerkingen:

  1. Wat een verschil en hoeveel tijd kost het nu eigenlijk he. Dat valt mezelf iedere keer weer op als ik dan iets opruim dat het eigenlijk helemaal niet zoveel tijd kost, maar dat je er vaak gewoon tegen op ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Looks wonderful - I need to do this too. :( blessings, marlene

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!