donderdag 9 januari 2014

#253 Hele erge kleefplek, dit...

Dat er bij mij al een hele stapel dozen en boxen "waar nog iets mee moet" midden in de keuken staat is tot daaraan toe. Maar dat er als vanzelf allemaal troepjes bijkomen die vervolgens gewoonblijven liggen...?

De spullen moeten nog op marktplaats of elders. Maar ik ben momenteel zo verschrikkelijk druk - dat gaat zo snel niet lukken. Dus is het doel van vandaag om het op het zicht wat ordelijker te krijgen. De gourmetset (die er al sinds oud en nieuw ligt) gaat terug naar z'n plek in de bijkeuken. Alle ampullen van de kinderen mik ik in een krat, dat mogen de dames zelf uitzoeken. Ook de kapotte gitaar gaat naar boven. Waarom hebben wij eigenlijk een kapotte gitaar? Niemand in huis speelt gitaar. Laat satan op een kapotte... 

En er liggen nog vlaggetjes (de laatstgevierde verjaardag was ook alweer 4 weken geleden....). En stoelkussens. Waarom liggen die eigenlijk niet op de stoelen? Zo, die liggen weer. Nu de bladen stapel. 1/3 van de bladen kan direct weg. En kijk, hier zijn de stickers waar ik al zolang naar zocht. En ineens ziet het al een stuk beter uit.

wat een rampgebied...

Dit is in ieder geval al beter... En als we visite verwachten: plaid eroverheen.
Of nog beter: Gewoon naar boven zetten, die handel... ware het niet dat het daar ook nog vol staat
Ik hoop dat ik binnenkort weer lwat lucht in mijn agenda heb om verder te gaan met de dozen. Ik heb er wel zin in, maar eerst komen de belangrijke(re) dingen. 

3 opmerkingen:

  1. Ja iedereen heeft zo zijn eigen plekken. Mijn kleefplek het werkeiland in de keuken ( ik snap niet eena waarom deze de naam werkblad heeft haha) en het kastje in de gang blijven ook steeds maar terug komen. Dus gewoon blijven opruimen. Hoop voor je dat je snel weer lucht krijgt om er weer lekker mee aan de gang te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt al een stuk netter zo. En ik heb ook van die marktplaatsparkeerstations, soms wilde ik dat ik makkelijker was en gewoon al die dingen naar de kringloop kon brengen, maar ja, het geld is ook wel welkom. 'k Heb me voorgenomen om elke week 10 dingen op marktplaats te zetten. Dan is het wel afgebakend qua aantal, maar toch zit er wel een beetje schot in het grote geheel. Succes met alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou dat scheelt toch al een stuk! Goed bezig hoor El!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!