maandag 6 januari 2014

250 Het dichtgeslibte bureau

Okay dan. Het bureau. Weer eens. En eerlijk is eerlijk, bij heeft al erger uitgezien. Maar toch... Kan iemand mij vertellen waarom er een muts ligt?  En bij nader inzien ook niet zo raar dat de stapel zo hoog opgelopen is, want er blijken allemaal boeken tussen te zitten.
Eerstmaal alle zooi overhevelen naar de keukentafel en snel een doekje over het bureau en de apparatuur. Dan kan er namelijk een kind plaatsnemen achter de PC om aan haar werkstuk te werken, terwijl ik me op de ravage op de keukentafel stort. ....dat was tenminste het idee. Maar ik had amper een paar oude folders uit de stapel gevist, toen het kind en de schilders uit de renaissance mij nodig hadden. 
Dus dan maar de aandacht verdelen. Inmiddels (Nog maar) zo'n 2/3 van de stapel weggewerkt. Maar morgen is weer een dag...


1 opmerking:

  1. Stukje bij beetje komt je er dat is het belangrijkste. Je bent er in ieder geval weer lekker mee bezig. Dat zou ik hier ook moeten doen, maar de puf is gewoon weg er niet dus....... Het blijft gewoon op de plek liggen waar het ligt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!