maandag 6 januari 2014

249 nog een lage drempel klus: de koelkast

LET OP: Ik was al een paar dagen bezig, en heb steeds berichten geplaatst. Maar ik zag vandaag pas, dat de meeste berichten niet geplaatst waren. Dus ik heb ik nu alles in een keer op de site geslingerd.
Om alles te zien moet je even naar beneden scrollen, en de volgorde klopt dus ook niet! (En het 'resterende papier' van het bureau is dus ook nog niet af. Dat moet nog...).

Allereerst Dank voor jullie warme 'welkom terug' berichten. Dat doet me erg goed! En ik heb er weer helemaal zin in.
Dus ik ben maar gelijk verder gegaan in de keuken. De koelkast is weer spik en span, ruikt weer fris en is weer overzichtelijk nadat ik wat vergane groente,  ver-over-de-datum blikjes bier en meer van dit soort spul heb verwijdert. In echt is het verschil trouwens drastischer dan op de foto.

En nu even weer wat aandacht voor mijn ziek dochtertje dat met koorts en hoofdpijn op de sofa hangt.

En moed verzamelen voor morgen, want dan MOET ik die ene rekening weer zien te vinden voordat die ook nog over de datum gaat. Hetgeen weer een duik in mijn 'favourite' probleemzone betekent: Papier -stel je hierbij een holle stem voor die dit woord dramatisch traag en omfloerst van horror sound-effekten n voorleest. PAHH-PIEHHHR. Dat gevoel dus. To be continued2 opmerkingen:

  1. o ja, papieieieieiieieir.................. dat ligt bij mij op de trap. met 2 ordners erbij nota bene, want ooit, maaaaaaaaaaaaaaanden geleden inmiddels, ben ik begonnen. viel best mee. toen. maar ja. zucht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je koelkast ziet er weer goed uit. Als ik dit zo allemaal lees denk ja dat wil ik ook wel weer alles netjes op orde en schoon, maar mijn lichaam wilt vandaag zeker niet laat ik het maar even voor wat het is. Papier ook zo'n leuke klus pfff. Ik kijk er ook altijd zo tegen op en het meest is zo gedaan, maar ja je moet het wel doen ;-)
    Succes meid.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!