dinsdag 7 januari 2014

#252 Beetje digitale schoonmaak: Blog en phone opgeruimd

Het echte "kastje" moet nog komen vandaag. Maar ik heb in ieder geval alvast wat digitale springcleaning gehouden:

- uitgezocht hoe het prepaid van de kinder-mobieltjes werkt 
- gelijk even opgewaardeerd
- alle puk, IMEI codes en andere relevante informatie op een rijtje gezet (ik had laatst de PUK code nodig... nou nou nou, wat'n gedoe om die te achterhalen) allemaal in tabellen met meer nuttige informatie over de diverse mobieltjes die wij hebben
- mijn app's uitgeplozen, en er een aantal weggegooid.
Ik heb bijvoorbeeld de laatste dagen geëxperimenteerd met verschillende apps, die mij eraan herinneren voldoende te drinken. Voor wie dat interessant vindt:

App water your body - is met stip de mooiste, maar vond ik in het gebruik de meest onhandige 

App Hydro - aardig maar niet zo goed als:
App Carbodroid - deze ziet - zeker in vergelijking met de andere apps - een beetje vreemd uit, maar hij is de meest gebruiksvriendelijke. Vindt ik tenminste. En het achtergrondfiguurtje - de carbodroid dus - kijkt blijer naarmate je dichter bij het aantal liters komt, dat je van tevoren hebt ingesteld. 


De laatste app hou ik dus, en de andere heb ik gewist.- En het is ook echt zo: als je voldoende drinkt, dan voel je je ook echt gelijk beter. 

En ik heb ook even mijn linkjes naar andere opruimers doorgenomen. Een flink aantal hebben hun blogs uit de lucht gehaald. Die heb ik ertussen uit gehaald. Maar er zijn ook een heleboel begonnen, zag ik. Als je nog tips hebt, waar ik naar toe moet linken... laat het me weten!

En om ook nog een beetje "echt" schoon te maken: Dit borsteltje heb ik voor een paar euri bij Dille en Kamille gehaald. Het is een heel smal ding, speciaal voor het toetsenboord. En verrek, het werkt als een trein. Hele pluizen heb ik hiermee tussen de toetsen uit weten te werken!
Eigenlijk was ik van plan om speciaal kneedgum hiervoor te kopen: 

Maar dat hoeft nu niet meer. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!