maandag 11 juni 2012

#139/365 Rotklussen en Highlights

Vandaag dus weer heel dapper met de stapel paperassen-die-nu-in-keurige-mapjes-zitten op schoot gezeten, en linea recta doorgebladerd naar de rotklussen. Wat ik zoek is wel stukken sneller te vinden. Dus da's alvast heel handig. De allerlastigste klus laat ik nog even liggen (we bouwen het langzaam op...), maar er is genoeg keuze. En uiteindelijk kon ik toch alweer 2 klussen wegstrepen. Uiteraard kleven er ook nog allemaal andere regeldingen aan vast, en duurt alles 3 x langer dan je dacht. Maar deep inside wist ik dat natuurlijk. Ik stel dat soort dingen uiteraard niet voor niets uit...


En vanmiddag heb ik stap drie gezet in het traject: overgaan naar natuurlijke haarkleur. (Werktitel: Welkom Sneeuwwitje). In deze blog heb ik geschreven hoe ik op dag 87 stap I zette in dit proces. Tussendoor heb ik het een keer laten knippen. Vrij kort, voor mijn doen. De Patriarch schrok. Maar ja, het moet ook geen meerjarenproject worden. En vandaag ging ik dus weer naar de kapper voor een nieuw setje highlights. Bij een andere kapper deze keer, en dat heb ik geweten. Ik was wel goedkoper uit: voor 35,- Euro was ik klaar. Maar ik kijk nu wel met gemengde gevoelens in de spiegel. En dat zou jij ook doen, als je in de spiegel kijkt, en een negatief-afdruk van Geert Wilders kijkt terug. Voor nu heb ik besloten om een grote boog om alle spiegels te maken. Morgen ga ik beslissen of ik eerst nog langs een Marokkaanse buurvrouw ga, om te vragen of zij mij een spoedcursus hoofddoekknopen kan geven... Of met hangende pootjes terug naar de kappersacademie. Toegeven dat ik vreemdgegaan ben, en vragen of zij de schade op de een of andere manier kunnen beperken  :-S

zo ongeveer, maar dan de kleuren andersom... )-:

2 opmerkingen:

  1. tja, snap wel dat je niet blij bent. en als je nou eens terug gaat naar de kapper die je dit aangedaan heeft? ook voor 35 Euro moeten ze je haar goed doen, tenslotte...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij weet ik al wat het probleem was... de oplossing die zij gebruikte was niet sterk genoeg. Maar als ik terugga, dan doen ze het waarschijnlijk nog een keer. Met het resultaat dat mijn haar de consistentie van stro krijgt... Ik denk ik hou het liever bij een andere kamtechniek of een afleidend sjaaltje in mijn haar. Of zo.

      Verwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!