vrijdag 1 juni 2012

#133/365 Kinderkledingkast

Nadat dochter 2 zo'n 25 keer had gezegd, "niet nu" was ik het zat en begon ik maar alleen haar kledingkast uit te zoeken. Ze wou niet dat ik er fotos van maak, dus dat doe ik niet. Alle winterkleding heb ik uit haar kast gehaald, en het ligt nu samen met de winterjassen van de rest van de familie bij ons op de slaapkamer. De winterdekbedden hangen ook nog overal rond. En ik ga het niét hebben over al de dozen met stoffen die bij min schoonmoeder vandaan komen... Genoeg te doen dus.
Oh ja, en weer een boek we, via bol.com. En een klein dingetje via marktplaats.


3 opmerkingen:

  1. Komt allemaal goed. Tenminste ik ben er ondertussen door overtuigd dat het goed gaat komen (ooit). Al lijkt sommige troep zich te verplaatsen, ik kan nu toch ook echt wel zien dat het steeds leger, schoner en vooral netter word in huis hier.

    Dus komt allemaal goed, succes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zit effe lekker bij je te lezen... en je brengt me op een idee, ik moet de winterjassen nog uitzoeken in de wasmachine kieperen of naar de kledingbak brengen... Scheelt een enorme berg op de kapstok. De verstelbak stroomt hier ook over hoewel ik deze week al een stel broeken heb weggewerkt, maar die zaten niet in de verstelbak.

    Ik moet ook nog even alles up-daten op MP... loop een beetje achter... komt goed, het wordt vanzelf leger...

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!