zondag 3 juni 2012

#133/365 Hoe gaat het met de katten in de tuin?

Nadat mijn kattenverschrikkerkorrels en de piss-off-plant hadden gefaald had de Patriarch de ene kant van de tuin heeft voorzien van stevig metalen gaze. Toen werd het in eerste instantie stil in de tuin. Maar we signaleerden aan de voorkant van ons huis opvallend veel katten. En ik zweer het: ze keken zwaar gefrustreerd. Twee katten probeerden zelfs meerdere keren de hal in te lopen, toen ik voor iemand de deur open deed!!!
Maar sinds een paar dagen is er weer een kat die regelmatig onze tuin binnenkomt. Waarschijnlijk via de klikos of zoiets. Ben er nog niet helemaal achter...
Een leuk moment hadden we wel met het kattenverjagende plantje (voor het gaze): Toen er achter een kat over de schutting kwam, pakte dochter een meteen het plantje en stormde op de kat af. Die kat rende voor haar leven en verdween als de bliksem uit onze tuin. Waarna dochter 1 stralend terugkwam: zie je Mama, het werkt! Hahahaha.

3 opmerkingen:

 1. Wij hebben hier veel last van kraaien/kauwen, herstel, er zitten hier veel die vogels, ik heb er geen last van. De buurman wel, die schiet er gewoon op... Vind ik belachelijk, maar misschien is dat nog een optie? Ahum, grapje dus.... Ik zou het ook niet prettig vinden als er in mijn tuin gepoept & gepiest zou worden. Toen mijn vorige buren nog naast me woonden, kwamen de katten zelfs bij me binnen... Hoefde van mij ook niet. Maar idd, heel lastig!! Suces ermee weer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, de katten stoorden ons ook helemaal niet... totdat ze begonnen onze tuin als katten-toilet te gebruiken. Dat is echt zo walgelijk...

   Verwijderen
 2. ahhaha wat leuke actie van je dochter :P

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!