zaterdag 27 oktober 2012

#198/365 Herfstvoorbereidingen en


Wij zijn in volle gang met de voorbereidingen voor de herfst: de zomerschoenen naar boven (vergeten foto te maken), de winterjassen naar beneden, tuinslang in de schuur, bladeren in de tuin weg harken.
Dochter 1 deed de voortuin. Ik opperde, om de groene bak ernaar toe te rijden, voor meer gemak. Maar ze ging voor nog meer gemak, en veegde het bladeren-tapijt zonder blikken of blozen de straat op. Ze was ook super-snel klaar. Haha.

En toen ik het in orde wilde brengen, stond er een rode polo op de bladeren-hoop geparkeerd. Tja, toen was ik ook klaar... (-;

En, vandaag heb ik in het AD iets ontdekt, dat ik absoluut op mijn wensenlijst voor Sinterklaas ga zetten: Het boek "Opruimen, dat is (de) kunst!" Een verzameling van hilarische voor-en-na-opruim-foto's. Op de "voor" foto van de omslag zitten alle patatjes nog in het bakje. Geweldig!

1 opmerking:

Hey, wat leuk! Een reactie!!