zondag 25 november 2012

#206/365 Kinderkunst

Nadat de kids het kinderkunstvak op hadden geruimd, zworven er allerhande kunst dingetjes door het huis, die weliswaar niet meer in dat vak mochten, maar ook zeker niet in de kliko. Daar heb ik ze ondertussen mooi wel gedumpt. Ik vindt het altijd verschrikkelijk om dat achter hun rug om te doen. Maar vlak ervoor sommeerde ik ze (hun?) om mij te helpen opruimen, en ze deelden mij mee dat ze dat absoluut niet van plan zijn. Nou, dat hielp... (-;

Restanten van het Hundertwasserproject op school. 
De be-mozaiekte dakpannen, en een paar volumineuze papier-projecten gingen in het grijze archief. En twee hele grote vellen met Hundertwasser geinspireerde verf-werken gingen ook in de kliko. En daaroverheen heb ik tactisch allerhand andere afval gedrapeerd. Het zal me toch niet gebeuren dat de dames het ontdekken en weer tussen het restafval uitvissen (hebben we alles al gehad...). 

Vooralsnog heb ik ze er nog niet over gehoord.

Wat heb ik verder de afgelopen dagen gedaan?
Ik heb mijn app's doorgespit. Er waren er een aantal die ik nooit gebruik. Dus die heb ik nu weggegooid.
Misschien wel zo slim om dat te doen VOOR dat het mobieltje aangeeft dat ie vol zit.

En ik heb mijn bureau weer netjes gemaakt.


1 opmerking:

Hey, wat leuk! Een reactie!!