dinsdag 20 november 2012

#204/365 Kapotte kleding

Omdat de nieuwe glasvezel aansluiting ons nog steeds parten speelt kan ik momenteel vaak niet internetten... En dan is het lastig bloggen.

Ik heb wel jullie opbeurende en hartverwarmende berichtjes en complimenten gelezen. Hier wordt ik echt blij van. En het geeft me weer moed om door te gaan (- ook al ziet het hier letterlijk uit als een ontplofte fourniturenzaak.. )

Ben momenteel superdruk aan het "bijhouden" van reeds gedane kastjes. En jeetje wat zit daar een tijd in. De gang, aanrecht en bijkeuken zijn weer gedaan. De kinderen geven zelf het kinderkunst-hoekje gedaan. En dat ziet er weer keurig uit. Jammer alleen datniks wegmocht. Alle werkjes die niet in dat vak pasen, staan nu overal in de keuken verspreidt. Tja, het zijn echt kinderen van mij... (-;  Ik ga weer eens wat werkjes op fe foto zetten, dan mag het meestal wel.

Maar toch wordt het tijd dat ik de dames eens aan het werk zet. Ik merk dat ze zich steeds vaker rotvervelen, terwijl ik niet weet wat ik als eerste en als laatste moet doen...

Vandaag ben ik in ieder geval weer eens met de kledingreparatie box (die weer helemaal vol is) aan de gang: dit is een spijkerbroek met ernstige slijtageplekken. Maar niet meer lang (-:

Eigenlijk moet ik weer eens gaan bijhouden hoeveel geld ik hiermee bespaar. Dat heb ik ooit weleens gedaan, en het werkte zeer motiverend...


1 opmerking:

  1. Ik heb laatst een hele avond knieën versteld: bij de A.ction 3 opzetstukjes voor 1,25. Even strijken, voor de stevigheid ook nog even vastnaaien en weer 6 draagbare broeken. Met stof helemaal zelf alles bedenken is me nog net een stap tever :-)

    Siebrie

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!